Hoe weet ik of ik moet ontgiften?

De vervuiling van ons milieu en daarmee onze voeding, neemt steeds meer toe. Dit betekent dat ons lichaam ook steeds meer vervuild raakt. Het ontgiften van het lichaam is daarom in deze tijd bijzonder belangrijk. Veel van de wereldwijd geproduceerde chemicaliën zijn in ons bloed en ons lichaamsvet terug te vinden, wat uiteraard tot allerlei gezondheidsproblemen kan leiden. Ontgiften van het lichaam kan veel chronische  maar ook acute klachten verhelpen en voorkomen. 

Hoe gaat het ontgiften in zijn werk?
Ons lichaam heeft eigen orgaansystemen die zelf zorgen voor het ontgiften van het lichaam: de darmen, nieren, lever, longen, huid en lymfe. Doordat er echter zeer veel bronnen van vervuiling zijn die het lichaam kunnen aantasten, kunnen deze orgaansystemen het ontgiften niet meer alleen aan. Zo zijn er gifstoffen uit het milieu (zoals luchtverontreiniging, bestrijdingsmiddelen en huid- en verzorgingsproducten), uit voeding, endotoxines (vanuit het lichaam zelf), gifstoffen verbonden aan medicijngebruik, drugs en gifstoffen uit de darm. Het gebruik van Zeewier ondersteunt uw lichaam bij het ontgiften.

Wanneer kan ontgiften van het lichaam helpen?
De vervuiling van ons lichaam kan leiden tot allerlei soorten klachten, waaronder allergieën, chronische ontstekingen, vermoeidheid, Alzheimer, huidproblemen, kanker, diabetes, onvruchtbaarheid en zwaarlijvigheid. In deze tijd zijn er ontelbare oorzaken van lichaamsvervuiling, ook van producten waar men dat niet van verwacht. Het gebruik van bijvoorbeeld magnetrons, mobiele telefoons, computers en televisie leiden tot elektromagnetische stress. In veel voedingsmiddelen vindt u kunstmatige zoetstoffen en smaakversterkers, net als gewasbeschermers op groente en fruit. Heeft u last van bovenstaande klachten, of van bijvoorbeeld hoofd-, spier- of maagpijn, verstoringen in uw immuunsysteem of fibromyalgie, dan kan het ontgiften van het lichaam een goede oplossing zijn.

Wat zijn de resultaten van ontgiften?
Er zijn diverse manieren waarop u zelf de vervuiling van het lichaam kunt beperken. Deze manieren hebben vooral te maken met eetgewoonten. Het is bijvoorbeeld belangrijk om biologische groenten en fruit te eten, minstens twee liter water per dag te drinken en suiker, alcohol en geraffineerde koolhydraten zoveel mogelijk te mijden. Maar ook het gebruik van zeep-, doucheproducten en bepaalde dag- en nachtcrèmes kunnen voor vervuiling zorgen. Na het ontgiften van het lichaam met Zeewier voelt u zich vitaler en heeft u meer energie. Bovendien is de spijsvertering verbeterd en is het gemakkelijker om op gewicht te blijven. Veel mensen hebben na het ontgiften van het lichaam de kracht en wil om zich een gezondere levensstijl aan te meten.

Ontgiften doe je al door 2 x 2 capsules zeewier per dag te nemen.